Audi Q3 2011-2018 Vanička do kufra DryZone DZ405820x

DryZone - Všetko pod kontrolou! Nič vás neprekvapí! Kvalita na jedničku, nízká cena a tá pravá vanička do kufra pre vaše auto.

Perfektne prispôsobená vanička kufra pre : Q3 2011-2018 Vanička do kufra DryZone DZ405820x je dôležitým autopríslušenstvom. Výhoda vaničky je okraj vysoký 4cm, ktorý bráni znečisteniu kufra. Zároveň tento okraj nezavadzia pri nakladaní tovaru, lebo tvarom je prispôsobený línii kufra. Vanička je pružná a dá sa jednoducho zrolovať. Vanička do kufra auta je ľahká a protišmyková, tak sa nebude šmýkať náklad po podlahe. Nevyžaduje si žiadnu extra starostlivosť a je prakticky bezúdržbová.

Rok výroby: 2011 - 2018
Doplňujúce info : Crossover dolná poloha v kufri

Kde nie je v popise uvedené horná alebo dolná poloha,
jedná sa o štandardné prevedenie bez medzipodlahy,
teda s jedným typom batožinového priestoru.

More details

Tovar je na sklade č 2. predpokladané odoslanie objednávky je 6 pracovných dní.

31,16 € s DPH25,97 € bez DPH

Obsah balenia: 1x Vanička do kufru
Vyrobená z materiálu - TPE
Hrana vaničky do kufra je vysoká - 40 mm podľa modelu
Odolný a flexibilní materiál
Presné tvarovanie
Protišmykový povrch
Jednoduchá údržba
Kód vaničky - DZ405820x
EAN Kód :

 


  • Presné tvarovanie
  • Udržuje vodu a nečistoty na povrchu vaničky
  • Zosilnené časti vaničky
  • Ľahká údržba

Gumová vaňa od spoločnosti Frogum bola vyrobená s maximálnou starostlivosťou o detaily. Pomocou 3D skenovania máte záruku presného tvaru vaničky a dokonalému prispôsobeniu tvaru podlahy kufra. Vystuženie v kritických bodoch zabezpečuje dlhú životnosť vaničky kufra. Je odolná voči kvapalinám ako voda, benzín... a jednoducho sa čistí.
Dokonale padnúca vanička do auta Dryzone má vysoké ergonomické okraje, ktoré sa prispôsobia kufru a ponúkajú vynikajúcu ochranu pred nečistotami.

 

Design:

Gumová vanička do kufra chráni podlahu vozidla kufra auta pred nečistotami, vodou, blatom atď... Perfektne padnú, údržba a čistenie sú jednoduché. A vďaka vyvýšeným hranám chráni pôvodnú podlahu vozidla.

Funkcia vaničky do kufra:

Vanička kufra zostáva vždy na svojom mieste a pri nakladaní a vykladaní tovaru z auta sa nebude točiť, šmýkať. Výrobok je vyrobený z vysoko kvalitnej gumovej zmesi, ktorá spĺňa všetky požiadavky na kvalitu pevnosti, oderu, zápachu atď.

Čistenie a starostlivosť:

Vanička kufra sa ľahko udržiava.
Vyberte vaničku von z auta a podľa toho, ako je zašpinená, ju utrite navlhčenou handričkou, alebo opláchnite vodou. Gumové vaničky do kufra sú odolné a majú dlhú životnosť


     

Okraj 4cm
Material TPE
Výrobca Frogum
Farba Čierna

Hodnotenie produktu

15 SÚVISIACE PRODUKTY

.

Product successfully added to the product comparison!